Werkwijze

Maarwiedan staat voor een klantgerichte en een persoonlijke samenwerking waarbij u één contactpersoon heeft die zelf op zoek gaat naar de passende professional. Uw persoonlijke allrounder.

Allereerst maken wij kennis met uw organisatie en bepalen we samen welke oplossing het beste past bij uw behoefte. Dit kan een tijdelijke of permanente invulling van een vacature betreffen of de behoefte aan extra expertise en ondersteuning op een afdeling, waarvoor u onze professionals op interimbasis in wilt zetten.

Maarwiedan zoekt via meerdere kanalen naar de juiste professional. Het meeste talent zit goed verstopt en kunnen we niet op de jobboards vinden. Daarom zoeken wij actief met onze ‘Sherlock Holmes’ op social media, ons netwerk en via Google met de “boolean search” methode naar talent.
Maarwiedan selecteert naast kennis, ervaring en competenties op drijfveren, positieve energie en mentaliteit. De benodigde competenties bevragen wij middels de STARR-methodiek. Het navragen van minimaal twee referenties behoort uiteraard ook tot de procedure.
Wij zullen de professionals die passen bij de gestelde eisen, telefonisch en per mail voorstellen. Indien gewenst sturen wij u ook een videopitch toe, zodat direct een goed beeld gevormd kan worden.

Omdat Maarwiedan tijd en plaats onafhankelijk werkt, kunnen wij altijd snel schakelen en de juiste kanalen inzetten op elk moment van de dag. Uw proces loopt op deze manier geen vertraging op.

Maarwiedan werkt met een externe professionele backoffice. Dit om de kwaliteit en snelheid van ons handelen te waarborgen. Wij willen bezig blijven met het ontzorgen van uw recruitmentproces, zodat u door kunt gaan met het focussen op het winnen van de concurrent. Om dit goed te kunnen doen, laten wij onszelf ontzorgen met de bijbehorende administratieve handelingen.

Uiteraard is onze backoffice gecertificeerd volgens gestelde normen:

  • NEN-4400-1 gecertificeerd
  • ABU lid en aangesloten bij de SNA
  • Het gebruik van een G-rekening (Geblokkeerde rekening tbv de fiscus) geeft u hierin zekerheid

Wij bieden dus optimale zekerheid dat de afdrachten en belastingen perfect worden betaald en afgehandeld, omdat wij ons bewust zijn van de verantwoordelijkheden dat professioneel werkgeverschap met zich mee brengt.