Onze missie & visie

“Ongeremde, onuitputtelijke energie, een hoog ontdekkingsreizigersgehalte, lef, drive en ouderwetse, oprechte interesse is alles wat Maarwiedan nodig heeft om een succesvolle verbinding te creëren tussen opdrachtgevers en professionals voor alle vormen van vast en tijdelijk werk”

Deze missie maakt duidelijk waarom je in de huisstijl van Maarwiedan kinderen ziet terugkomen.

Jonge kinderen zijn dagelijks op zoek naar antwoorden, avontuur, hoe iets werkt, waarom dat zo is en wat ze later willen worden. Met onuitputtelijke energie en ongestold verlangen ontdekken ze de wereld, leren en transformeren ze elk uur van de dag.

In organisaties groot en klein, staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Competentiemanagement, talentmanagement en dat is niet voor niets. Enkel door te ontwikkelen komen medewerkers waar ze moeten zijn, maar wat vaak vergeten wordt is de vraag: waar wil de medewerker zijn? Volwassen mensen mogen een voorbeeld nemen aan het ontdekkingsreizigersgehalte, de oprechte interesse en nieuwsgierigheid van kinderen.
Alles vragen wat je wilt weten: “wat wil ik?”, “wat kan ik”, “wat kan ik nog niet”, “is het erg als ik een keer val als ik het toch probeer?”, ” waarom?”, “waardoor?”, “waarvoor?”, “Maar wie dan?” Zo is onze naam ontstaan.
De generatie van nu wil graag de innerlijke drijfveer volgen en niet in een keurslijf geplaatst worden.

In onze dienstverlening ervaart u ouderwetse, oprechte interesse van onze consultants. De oprechte interesse maakt dat wij ons beroep niet splitsen. De consultant die de vacature aan neemt, zoekt ook de bijpassende professional. De oprechte interesse komt ook terug in de selectiegesprekken met professionals. Maarwiedan zorgt er namelijk voor dat de innerlijke drijfveer van de professional, matcht bij een organisatie en de vacature.