Over Maarwiedan

Maarwiedan bemiddelt tussen organisaties en professionals voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Wij zijn gespecialiseerd in diverse functies binnen verschillende branches. Denk aan sales, office, logistiek, HR, bouw, techniek etc!

Ons onderscheidend vermogen is onze aanpak. Bij ons staat u als klant of professional centraal. Het draait in de veranderende wereld van werk tenslotte altijd om “Wie”.

Maarwiedan heeft consultants die hun werkdag om u als klant of professional laten draaien.
Wat dit voor u betekent: één vast aanspreekpunt en maatwerk. Als u met een van onze consultants uw vacature bespreekt, zal deze ook zelf de professional voor u selecteren. Dit geldt ook voor professionals. De consultant die met u het sollicitatiegesprek voert, zal ook persoonlijk voor u de meest passende baan vinden.

Er is wel één belangrijke voorwaarde voordat wij een professional bemiddelen: Maarwiedan bemiddelt alleen in de meest bevlogen, energieke professionals. Professionals die goed functioneren, omdat ze er door worden gedreven bij te dragen aan het succes van de organisatie waar zij komen te werken.
Wij selecteren daarom niet alleen op kennis, ervaring en competenties. Mentaliteit, drijfveren en de mate van positieve energie nemen wij ook mee in de selectieprocedure.

Wilt u ook een klantgerichte zakenpartner voor uw recruitmentvraagstukken of bent u zoekende naar een nieuwe passende baan? Neem dan contact op!